Květen 06

Již brzy startuje Yamaha Dunlop cup 2015 našlapaný cenami

napsáno pod: Hlavní napsal: Dafit motoracing

DAFIT FILLA racing agency letos pořádá jako promotér šampionát Yamaha Dunlop cup, který je určený pro majitele supersportovních motocyklů objemu 600 a 1000 ccm. Agentura ve spolupráci se silnými partnery připravila mnoho věcných cen za umístění v tomto šampionátu. Všechny body a ceny jsouurčeny pouze pro NELICENCOVANÉ závodníky. Jezdci s licencí zde ale najdou kvalitní testování také.

První jednodenní akce zvaná Warm-Up začíná již 29.4. na automotodromu v Brně, je určena pro volné trénování a předsezónní rozježdění. Následným termínem 12.-13.května na autodromu v Mostě již začínají dvoudenní akce s připojenými závody.

Jaké kategorie budou startovat?


Master 600 – nejrychlejší šestkaři
SAMOSTATNÝ ZÁVOD
Master 1000 – nejrychlejší litraři
SAMOSTATNÝ ZÁVOD
Racer 600 + 1000 – závod pro zbytek pole
SAMOSTATNÝ ZÁVOD
Senior 600 závodníci nad 45 let
vybrání zvlášť z celkových výsledků
Senior 1000 závodníci nad 45 let
vybrání zvlášť z celkových výsledků

 

Jaké ceny jsou kromě pohárů připraveny pro každý závod a každou kategorii zvlášť?


1.místo – nová pneu Dunlop
2.místo – ceny od společnosti ELIT moto
3.místo – společnost Dafits.r.o. dodala do soutěže výživové doplňky stravy značky Extrifit
a k tomu mnoho další cen a oblečení od společností PSI, YAMAHA, A.2.B a další. Kategorie Racer 600+1000 obdrží pouze ceny útěchy.

Jaké ceny jsou přichystány pro celkové vítěze šampionátu?


Pro celkové vítěze po sezoně jsou připraveny  2 x motocykl Yamaha Aerox, 3 x rozkládací stan od společnosti Existents, 50 procentní sleva na kombinézu PSI a další.

Jak bude den dvoudenní den probíhat?


První den je určen pro volné jízdy, kdy jezdci budou rozděleni dle časové výkonnosti do skupin A,B,C,D. Večer je připraven další BONUS, a to přesněji pro ty, kteří budou přihlášeni do dvoudenní akce. Od 19 hodin proběhne losovačka „z kloubouku“ o hlavní cenu, kdy šťastlivec obdrží poukaz od společnosti Bikesplast na kompletní kapotáž motocyklu dle jeho vlastního výběru! Po tomto proběhne znova losovačka o nahříváky od společnosti TYREX a další ceny.

David Ouředníček:

,,Sezóna je už za dveřmi a s tím i Warm – Up a první bodovaný závod v Mostě. Agentura tvrdě přes zimu makala na zajištění potřebných věcí a nyní máme vše připravené. Podařilo se nám se silnými partnery zajistit skvělé zázemí a ceny pro jezdce. Pevně věřím, že v depu bude skvělá atmosféra a na trati si všichni kvalitně a bezpečně zajezdíme a zazávodíme“.

Michal Filla:

,,Při zakládání naší agentury jsme se rozhodli jít cestou kvalitních závodů a volného ježdění. Celý tým včetně instruktorů jsou připraveni předat zkušenosti jezdcům kteří s námi pojedou. Pro nelicencované jsme připravili mnoho zajímavých cen, ale své místo si zde najdou i jezdci s licencí. Bude to hodně zajímavá sezóna na kterou se velmi těším a určitě se můžou těšit i ti, co s námi pojedou“.

Těšíme se na Vaší účast, tým DAFIT Filla racing agency.

 

tagy:
Zpět nahoru